Loading..

Babor HSR Lifting

96.90

Paketuar me dashuri dhe i disponueshëm me një çmim special tërheqës, dhurata ekskluzive nga HSR Lifting rrezaton një humor pushimesh.

Përfshin dy produkte: kremin shtesë për fiksim në 50 ml dhe kremin special për forcimin e syve me madhësi speciale në 15 ml - për një përvojë gjithëpërfshirëse kundër plakjes.

Krem shtesë për fiksim: Një krem luksoz kundër rrudhave për konturet më të lëmuara dhe të përcaktuara të fytyrës. Krem shtesë për forcimin e syve: Një krem luksoz kundër rrudhave për një zonë më të fortë të syve.

Krem shtesë për fiksim: Kompleksi Lifting i HSR-së në mënyrë të dukshme i kundërvihet shfaqjes së rrudhave duke përfshirë linjat e shprehjes dhe gravitacionit, si dhe humbjen e elasticitetit.

Lëkura përjeton ngritjen e saj personale: Duket më e butë, më elastike dhe konturet e fytyrës duken më të përcaktuara. Krem shtesë për forcimin e syve: Zona e syve duket më e fortë dhe qepalla e sipërme duket e ngritur.

Zona e syve përjeton ngritjen e saj personale: duket më e butë, më elastike dhe më rinore.

Category:

Produkte të ngjashme