Loading..

BA Boswellia Acid Concentrate

69.90

Përshkrimi:

Koncentrati DOCTOR BABOR PRO BA Boswellia forcon funksionin barrier të lëkurës së lëkurës së irrituar me ekstrakt Boswellia dhe ka një efekt anti-inflamator.

Për një çehre më të qetë, më të njëtrajtshme.

Produkte të ngjashme