Loading..

Argan Cream

58.90

Argan Cream është një krem ​​i pasur për lëkurën e butë. Argan Cream ndihmon në sigurimin e lëkurës me një furnizim intensiv të lagështisë dhe lipideve ushqyese. Kjo krem ​​ndihmon për të mbështetur pengesën natyrore mbrojtëse të lëkurës dhe ndihmon në mbrojtjen nga plakja e shkaktuar nga mjedisi.

REZULTATET

Përbërësit kryesorë:

• Qelizat burimore alpine: Ndihmon për të mbrojtur lëkurën nga dëmtimet e shkaktuara nga faktorë të jashtëm mjedisorë

• OsmoTec: Ndihmon për të përmirësuar përpunimin e përbërësve aktivë.

• Vaji i Arganit: Ndihmon për të mbështetur pengesën mbrojtëse natyrore të lëkurës.

PËRBËRSIT KRYESOR

• Jo-komedogjene

• Rekomandohet Estetisti

• BABOR është marka e dytë më e qëndrueshme luksoze në Gjermani

Sasia : 1kom

Category:

Related Products