Loading..

Argan Cream

58.90

Përshkrimi:

Lëkura jashtëzakonisht e thatë kërkon kujdes gjithëpërfshirës dhe të pasur që e furnizon lëkurën me lagështi dhe lipide të rëndësishme, duke mbajtur kështu të paprekura funksionet natyrore të lëkurës.

Këtu hyn kremi Argan me kompleksin e tij shumë efektiv të përbërësve aktivë dhe siguron lagështi dhe lipide intensive për një ndjesi të gjithanshme të lëkurës të rregulluar, të butë dhe të butë.


Për shkak të përbërësve të tij të optimizuar, kremi Argan është përshtatur saktësisht për kujdesin gjithëpërfshirës të lëkurës së yndyrshme dhe të dehidratuar.

Në këtë mënyrë, funksionet e lëkurës mbështeten nga kremi i pasur dhe lëkura armatoset kundër ndikimeve të jashtme mjedisore.


Qelizat burimore alpine punojnë thellë në lëkurë për të mbrojtur lëkurën nga dëmtimet e përditshme të shkaktuara nga rrezet UVA dhe radikalet e lira.

Meqenëse përbërësi aktiv është tashmë i pranishëm në ADN-në e qelizave të lëkurës, mbrojtja kundër faktorëve të dëmshëm mjedisorë intensifikohet dhe plakja e lëkurës e shkaktuar nga drita dhe mjedisi kundërveprohet në mënyrë efektive.


Përveç kësaj, funksioni mbrojtës natyral i lëkurës kundër faktorëve të jashtëm mjedisor promovohet nga squalani, gjalpi shea dhe vaji i arganit.

Barriera e lëkurës forcohet në mënyrë të qëndrueshme nga përbërësit e koordinuar saktësisht në mënyrë që të mbetet e paprekur për një kohë të gjatë dhe efektet e ndikimeve negative mjedisore të reduktohen.


Një tjetër faktor thelbësor në forcimin e lëkurës dhe mbajtjen e saj të shëndetshme është hidratimi.

Kombinimi i përbërësve aktivë NMF dhe polisaharideve ka një efekt intensiv hidratues dhe ndihmon në lidhjen e lagështirës në lëkurë për një kohë të gjatë.


OsmoTec mbështet përpunimin e përbërësve nga lëkura në mënyrë që kompleksi i përbërësve aktivë të kremit Argan të absorbohet në mënyrë optimale nga lëkura për të siguruar një rezultat të optimizuar të lëkurës.

Kremi Argan kujdeset në mënyrë optimale për lëkurën dhe kontribuon në një lëkurë të forcuar.


Kremi Argan ofron kujdes të pasur, veçanërisht për lëkurën jashtëzakonisht të thatë, të dobësuar, e cila ushqen intensivisht lëkurën.


Vitamina E mbështet mbrojtjen natyrale të lëkurës dhe vepron si një pastrues radikal, në mënyrë që të reduktohen ndikimet negative mjedisore.


I pasuruar me gjalpë kakao, avokado, bërthama mango dhe vaj arrë makadamia, kremi Argan ofron kujdes intensiv dhe lipide të vlefshme që e bëjnë lëkurën të ndjehet e butë dhe elastike.


Panthenoli e intensifikon më tej këtë ndjenjë duke qetësuar dhe relaksuar lëkurën.

Category:

Produkte të ngjashme