Algae Vitalizer

34.90

Compare
Category:

Hidratim intensiv dhe rigjallërim i menjëhershëm i lëkurës nëpërmjet përbërësve të fuqishëm aktivë nga deti: Koncentratet e Ampulës së Algae Vitalizer janë një seri e fuqishme trajtimi ampulash me një nxitje freskie për një çehre të gjallë dhe të freskët. Përveç kësaj, një përbërës aktiv probiotik mbështet mikrobiomën e lëkurës dhe në këtë mënyrë forcon barrierën e saj natyrore mbrojtëse.

Description

Hidratim intensiv dhe rigjallërim i menjëhershëm i lëkurës nëpërmjet përbërësve të fuqishëm aktivë nga deti: Koncentratet e Ampulës së Algae Vitalizer janë një seri e fuqishme trajtimi ampulash me një nxitje freskie për një çehre të gjallë dhe të freskët. Përveç kësaj, një përbërës aktiv probiotik mbështet mikrobiomën e lëkurës dhe në këtë mënyrë forcon barrierën e saj natyrore mbrojtëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algae Vitalizer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *