Loading..

Algae Vitalizer

29.90

Përshkrimi:

Hidratim intensiv dhe rigjallërim i menjëhershëm i lëkurës me përbërës të fuqishëm aktivë nga deti:

Koncentratet e Ampulës Algae Vitalizer janë një trajtim i fuqishëm ampula me një efekt të freskët, për një çehre të rigjallëruar dhe të freskët.

Përveç kësaj, një përbërës aktiv probiotik mbështet mikrobiomën e lëkurës dhe kështu forcon pengesën natyrore të mbrojtjes së lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme