Loading..

AHA Peeling Liquid Overnight

69.90

Përshkrimi:

Kjo maskë e fuqishme aktivizon mikroqarkullimin dhe në këtë mënyrë rrit rrjedhjen e gjakut të lëkurës dhe në këtë mënyrë edhe pranueshmërinë e lëkurës për kujdesin e mëvonshëm.

Efekti i maskës reflektohet në një skuqje të lehtë të lëkurës dhe mund të ndjesi shpimi gjilpërash.

Produkte të ngjashme