Loading..

Age Spot Protector

44.90

Përshkrimi :

Minimizon njollat ​​e pigmentit për lëkurë me shkëlqim.

Age Spot Duo me korrigjues të njollave të moshës dhe mbrojtës të njollave të moshës kundërvepron mbi hiperpigmentimin në formën e njollave të moshës dhe njollës mjedisore të lëkurës.

Në hapin e parë, Age Spot Corrector redukton hiperpigmentimin ekzistues dhe në hapin e dytë, Age Spot Protector siguron mbrojtje afatgjatë kundër formimit të ri.

Age Spot Protector SPF 30 është projektuar si një krem ​​ditor që korrigjon në mënyrë efikase ndryshimet ekzistuese të tonit të lëkurës dhe i parandalon ato të formohen përsëri. Lëkura duket më e njëtrajtshme.

Category:

Produkte të ngjashme