Loading..

Age Spot Corrector

49.90

Përshkrimi:

MOS POSHTË JO! Minimizon njollat ​​e pigmentit për lëkurë me shkëlqim.


Age Spot Duo me korrigjues të njollave të moshës dhe mbrojtës të njollave të moshës kundërvepron mbi hiperpigmentimin në formën e njollave të moshës dhe çngjyrosjes mjedisore të lëkurës.

Në hapin e parë, Age Spot Corrector redukton hiperpigmentimin ekzistues dhe në hapin e dytë, Age Spot Protector siguron mbrojtje afatgjatë kundër formimit të ri.

Age Spot Corrector është projektuar si një serum i pasur që korrigjon në mënyrë efikase ndryshimet ekzistuese të tonit të lëkurës.

Çngjyrosjet sipërfaqësore që kanë lindur si pasojë e ndotjes së mjedisit minimizohen.

Category:

Produkte të ngjashme