Loading..

AGE ID Serum Foundation 02 natural

49.90

Sasia : 30ml


AGEID Serum Foundation është një fondacion ultra i lehtë dhe serum, me një efekt anti-plakjeje 4-fish. Në dispozicion në 4 hije. 3-4 pika të fondacionit të serumit AGEID nga pipeta mbi sfungjerin dhe aplikoni nga qendra e fytyrës në anët. Mbulimi mund të ndryshojë duke shtruar shtresa, d.m.th. duke aplikuar disa shtresa shumë të hollë themeli mbi njëra-tjetrën.

Category:

Related Products