Loading..

AG Microsilver Concentrate

79.90

Përshkrimi:

Koncentrati Microsilver Doctor Babor Pro AG ka një efekt antimikrobik dhe kundërvepron irritimet sipërfaqësore të lëkurës.

Neuroxyl ul pragun e reagimit të lëkurës në mënyrë që ajo të reagojë më pak me ndjeshmëri.

Për lëkurë të zbutur intensivisht.

Produkte të ngjashme