Loading..

Active Purifiers

22.90

Përshkrimi:

Koncentratet e ampulës së pastrues aktiv janë një "kurë mrekullibërëse" efektive në luftën kundër papastërtive, puçrrave dhe lëkurës së tepërt me shkëlqim.

Pas vetëm 7 ditësh, lëkura duket më e pastër dhe puçrrat reduktohen*. Përveç kësaj, lëkura duket e lyer dhe zvogëlohet shkëlqimi i tepërt i yndyrshëm.

Përbërësit aktivë që përmban thithin sebumin e tepërt, mbështesin pastrimin e lëkurës dhe kështu ndihmojnë në parandalimin e papastërtive të reja.

* Studim aplikimi me 33 gra në vetë-aplikim, 20-49 vjeç.


Lëkura e prirur ndaj njollave ka nevojë për kujdes të përshtatur saktësisht për të luftuar puçrrat në mënyrë efektive dhe për t'i parandaluar ato në afat të gjatë.

Në qendër të kompleksit të përbërësve aktivë të Koncentrateve të Ampulës së Pastruesit aktiv është vaji i pemës së çajit dhe rrasa, të cilët bindin me vetitë e tyre për të reduktuar puçrrat.

Efekti antibakterial i vajrave redukton bakteret që shkaktojnë puçrrat dhe në këtë mënyrë jo vetëm që qartëson papastërtitë ekzistuese të lëkurës, por gjithashtu parandalon formimin e papastërtive të reja.


Njollat, të tilla si puçrrat dhe pikat e zeza, shpesh shoqërohen me prodhimin e tepërt të yndyrës në lëkurë. Një pluhur i imët nga arra babassu që përmbahet në kompleksin e përbërësve aktiv thith sebumin e tepërt dhe lëkura menjëherë duket më e zbehtë.


Koncentratet e ampulës së pastrues aktiv ofrojnë një zgjidhje të shpejtë dhe efektive kundër papastërtive dhe puçrrave falë përbërësve të dozuar saktësisht, anti-bakterialë dhe të kombinuar në mënyrë efektive.

Kundërshtohet gjithashtu formimi i papastërtive të mëtejshme, sebumi i tepërt përthithet dhe çehreja mat.


Kompleksi i përbërësve aktivë është gjithashtu i pasuruar me panthenol për të qetësuar mëtej lëkurën dhe për t'i dhënë asaj lagështi.

Category:

Produkte të ngjashme