Loading..

A Retinol Concentrate

99.90

Përshkrimi:

DOCTOR BABOR PRO A Retinol Concentrate kombinon dy estere të qëndrueshme të retinolit, retinil palmitat dhe retinoidet aktive.

Këto aktivizojnë rinovimin e lëkurës dhe zvogëlojnë shenjat e plakjes së parakohshme të lëkurës si rrudhat, papërsosmëritë e lëkurës dhe një çehre e zbehtë.

Për një strukturë më të lëmuar, të rafinuar të lëkurës dhe thellësi të reduktuar të rrudhave.

Produkte të ngjashme