Loading..

3D Firming

39.90

Përmban 7 ampula (2 ml secila). Rimodelon konturet e fytyrës dhe zvogëlon trashësinë e indit yndyror nënlëkuror duke ndihmuar në uljen e "efektit të mjekrës së dyfishtë" duke ju siguruar një çehre rinore. Sipërfaqja e lëkurës duket më e fortë dhe më e butë me një pamje më rinore. Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING.

• Shkundni ampulën përpara
përdorimit.

• Lyeni një ind rreth qafës së ampulës, kapeni fort dhe me një lëvizje të mprehtë
hapeni në unazën me ngjyrën e poshtme. Përndryshe, përdorni çelësin e ampulës së mbyllur.

• Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe dekoltenë.
Pat butësisht dhe ndiqni me një hidratues BABOR.

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e
ampulës. • Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Category:

Related Products