Loading..

3D Firming Serum Foundation 03 natural

49.90

Përshkrimi:

Bazament luksoz në një teksturë të lëngshme me mbulim të lehtë, të ndryshueshëm dhe një shkëlqim natyral. Lëkura zbutet dhe linjat e holla fshihen për një rezultat perfekt. E disponueshme ne 5 ngjyra.

Categories: ,

Produkte të ngjashme