Loading..

3D Firming

39.90

Përshkrimi:

Koncentrat i përbërësit aktiv për uljen e qëndrueshmërisë së kontureve të fytyrës.


Koncentratet e ampulës forcuese 3D janë të dizajnuara për lëkurë me qëndrueshmëri në rënie dhe humbje të konturit.

Category:

Përshkrimi:

Koncentrat i përbërësit aktiv për uljen e qëndrueshmërisë së kontureve të fytyrës.


Koncentratet e ampulës forcuese 3D janë të dizajnuara për lëkurë me qëndrueshmëri në rënie dhe humbje të konturit.

Produkte të ngjashme