Loading..
 • Grid
 • List
 • 39.90
  Përmban 7 ampula (2 ml secila). Rimodelon konturet e fytyrës dhe zvogëlon trashësinë e indit yndyror nënlëkuror duke ndihmuar në uljen e "efektit të mjekrës së dyfishtë" duke ju siguruar një çehre rinore. Sipërfaqja e lëkurës duket më e fortë dhe më e butë me një pamje më rinore. Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING. • Shkundni ampulën përpara përdorimit. • Lyeni një ind rreth qafës së ampulës, kapeni fort dhe me një lëvizje të mprehtë hapeni në unazën me ngjyrën e poshtme. Përndryshe, përdorni çelësin e ampulës së mbyllur. • Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe dekoltenë. Pat butësisht dhe ndiqni me një hidratues BABOR. • Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës. • Përdorni çdo ditë për 7 ditë.
 • 58.90
  Sasia : 30ml Serumi i balancimit është një serum intensiv i formuluar posaçërisht për të ndihmuar në balancimin e lëkurës së kombinuar. Balancimi i serumit ndihmon në rregullimin e lipideve dhe lagështirës së lëkurës, ndërsa hidraton lëkurën. Ky serum mban lëkurën të thahet. Ndihmon për të balancuar prodhimin e sebumit në lëkurën me vaj dhe kombinim, ndërsa prodhon një efekt mattifikues në lëkurë. Serumi i balancimit krijon një pamje të freskët, të ekuilibruar, madje edhe me një pamje më pak të shndritshme. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin-peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni mëngjeset dhe / ose mbrëmjet, pasi pastroni në fytyrë, qafë dhe dekolte. Shtypni në lëkurë duke përdorur pëllëmbën e duarve. Lëreni të hyjë në fuqi dhe më pas aplikoni Kremin e Balancimit ose Kremin Balancues të Pasur.
 • 29.90
  Ndjehuni të relaksuar dhe të rikuperuar! Lëkura duket e relaksuar, e pushuar dhe ndjehet e freskët me vaj kërpi, aloe vera, kaktus dhe panthenol. E përsosur për relaksim gjatë natës, një fillim i ri i ditës dhe lëkurë me dritë të lartë. Tani, nuk ka më arsye për t'u stresuar. Vaji i farës së kërpit, i pasur me acide yndyrore omega-6, nxit rigjenerimin e barrierës së theksuar të lëkurës. Ekstraktet nga dy bimët e shkretëtirës, ​​aloe vera dhe kaktusi, lagështojnë lëkurën. Panthenoli qetëson dhe pigmentet me shkëlqim prodhojnë një çehre menjëherë të freskët.
 • 45.95
  Ndjehuni të relaksuar dhe të rikuperuar! Lëkura duket e relaksuar, e pushuar dhe ndjehet e freskët me vaj kërpi, aloe vera, kaktus dhe panthenol. E përsosur për relaksim gjatë natës, një fillim i ri i ditës dhe lëkurë me dritë të lartë. Tani, nuk ka më arsye për t'u stresuar. Vaji i farës së kërpit, i pasur me acide yndyrore omega-6, nxit rigjenerimin e barrierës së theksuar të lëkurës. Ekstraktet nga dy bimët e shkretëtirës, ​​aloe vera dhe kaktusi, lagështojnë lëkurën. Panthenoli qetëson dhe pigmentet me shkëlqim prodhojnë një çehre menjëherë të freskët.
 • 23.90
  Kjo ampulë forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës tuaj, ndërton rezerva lagështie dhe ekuilibron tonin e lëkurës tuaj. Ekstraktet e algave të planktonit sigurojnë lagështi intensive, vitalizojnë funksionet e lëkurës dhe sigurojnë mbrojtje me një efekt anti-ox. Epokili rrit funksionin e vet të ruajtjes së lagështirës së lëkurës dhe mbështet funksionin natyror të pengesës së lëkurës. Përmban: 4x VITALIZER ALGAE 3x RREZIKU I BARNAVE Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING. • Shkundni ampulën përpara përdorimit. • Lyeni një ind rreth qafës së ampulës, kapeni fort dhe me një lëvizje të mprehtë hapeni në unazën me ngjyrën e poshtme. Përndryshe, përdorni çelësin e ampulës së mbyllur. • Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe dekoltenë. Pat butësisht dhe ndiqni me një hidratues BABOR. • Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës. • Përdorni çdo ditë për 7 ditë.