Loading..
 • Grid
 • List
 • 96.90
  Ndjehuni të relaksuar dhe të rikuperuar! Lëkura duket e relaksuar, e pushuar dhe ndjehet e freskët me vaj kërpi, aloe vera, kaktus dhe panthenol. E përsosur për relaksim gjatë natës, një fillim i ri i ditës dhe lëkurë me dritë të lartë. Tani, nuk ka më arsye për t'u stresuar. Vaji i farës së kërpit, i pasur me acide yndyrore omega-6, nxit rigjenerimin e barrierës së theksuar të lëkurës. Ekstraktet nga dy bimët e shkretëtirës, ​​aloe vera dhe kaktusi, lagështojnë lëkurën. Panthenoli qetëson dhe pigmentet me shkëlqim prodhojnë një çehre menjëherë të freskët.
 • 69.90
  Ndjehuni të relaksuar dhe të rikuperuar! Lëkura duket e relaksuar, e pushuar dhe ndjehet e freskët me vaj kërpi, aloe vera, kaktus dhe panthenol. E përsosur për relaksim gjatë natës, një fillim i ri i ditës dhe lëkurë me dritë të lartë. Tani, nuk ka më arsye për t'u stresuar. Vaji i farës së kërpit, i pasur me acide yndyrore omega-6, nxit rigjenerimin e barrierës së theksuar të lëkurës. Ekstraktet nga dy bimët e shkretëtirës, ​​aloe vera dhe kaktusi, lagështojnë lëkurën. Panthenoli qetëson dhe pigmentet me shkëlqim prodhojnë një çehre menjëherë të freskët.
 • 185.00
  Ndjehuni të relaksuar dhe të rikuperuar! Lëkura duket e relaksuar, e pushuar dhe ndjehet e freskët me vaj kërpi, aloe vera, kaktus dhe panthenol. E përsosur për relaksim gjatë natës, një fillim i ri i ditës dhe lëkurë me dritë të lartë. Tani, nuk ka më arsye për t'u stresuar. Vaji i farës së kërpit, i pasur me acide yndyrore omega-6, nxit rigjenerimin e barrierës së theksuar të lëkurës. Ekstraktet nga dy bimët e shkretëtirës, ​​aloe vera dhe kaktusi, lagështojnë lëkurën. Panthenoli qetëson dhe pigmentet me shkëlqim prodhojnë një çehre menjëherë të freskët.
 • 109.90
  Një koncentrat hidratues aktiv kundër rrudhave i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Aplikoni mëngjeset dhe / ose mbrëmjet , pas pastrimit, në fytyrë, qafë dhe dekolte. Lejoni të hyjë në fuqi dhe më pas aplikoni Kremin ngritës përkatës HSR®
 • 96.90
  Një krem luksoz kundër rrudhave. Aplikoni mëngjeset dhe mbrëmjet në fytyrë, qafë dhe dekolte, pas pastrimit. Përdorni si një hidratues 24-orësh ose si një krem ditor në kombinim me krem shtesë forcues, të pasur si kremi juaj i natës.
 • 99.90
  Një krem luksoz, i pasur, kundër rrudhave, veçanërisht për lëkurën e thatë. Aplikoni mëngjeset dhe mbrëmjet në fytyrë, qafë dhe dekolte, pas pastrimit. Mund të përdoret si një hidratues 24-orësh ose si krem ditor në kombinim me krem shtesë të fortë.
 • 75.90
  Ne plakemi, lëkura jonë humbet elasticitetin dhe formën e rrudhave. Me këtë krem luksoz kundër rrudhave, laboratorët e BABOR kanë zhvilluar edhe një herë një përparim fenomenal në kërkimet kozmetike. Aplikoni mëngjeset dhe mbrëmjet, pas pastrimit me HY-OL & Phytoactive, në fytyrë, qafë dhe dekolte