Loading..

Pyetje të shpeshta

Shkenca

Zgjat gjithë ditën dhe ju jep lëkurë të butë të butë vetë.

Ekstrakte natyrale

Ngjyra natyrale, substanca funksionale dhe ushqyese.

Sigurimi i cilësisë

Produkti certifikohet nga kontrolli ynë i cilësisë.

Organike

Aromë e këndshme e vajrave me aromë të bërë natyralisht.

Pyetje të shpeshta

Na kontaktoni në numrin tonë të telefonit 044-318-419 për informata rreth porosisë.

Për momentin kemi opsionin për pagesë gjatë pranimit të porosisë apo me pagese tek dyqani jonë.

Nesë produkti  nuk është sic e kemi përshkruar apo i dëmtuar na kontakoni menjëherë

Po. Na kontaktoni në numrin tonë për informata për shpërndarje ndërkombëtare.

Po, Estetika Dermedis është e autorizuar për shitjen e brendit gjerman BABOR